Sunday, 9 October 2011

Saya Budak bawah Balang Kaca !!



selamat berharii MONDAY semua !!
hohohooh ..
hari nii wanii nak sembunyikan semua perasaan sedih wani tu dengan SENYUMMMMM ~
korang tengok lah pix wani tuh ! kemain hepii lagii mukee ..
yupp ! wani memang hepii walaupun perasaan sedih menghantui diriii ..
sebenarnya , dalam beberapa niii , memang banyak masalah yang wani hadapi ..
memng rasanya dah tak larat nak tanggung ..
tapii , wani tau wani TABAH!!!
 wani gelar diri wani sendiri sebagai ...
BUDAK BAWAH BALANG KACA !!
korang fikir lah camne rasanya dok bawah balang kaca tapii xdapat keluar dari balang kaca tuu ..
macam tuu lah kehidupan wani sekarang ...
tapii , harap2 apa yang wani dah plan akan berhasil ..
dan takkan gadaikan jiwa remaja wanii ..

sebab wani sekarang bekerja sebagai baysitter !!
tambah2 pulak kat sini memang tak da kawan !
pak usu & mak su masing2 buy dengan kerja ..
wani selalu tinggal di rumah dengan kazen2 wani  ..
korang bayangkanlah , remaja macam wani ni xda kawan ..
tu lah sebab wani rinduu sangat nak balik kampung ..
kawan2 wani memang d kampung ..
tapii , selalunya ...
bila balik kampung sekejap je ..
tak sempat jumpa kawan ..
memang dah lama wani lost contact dengan kawan-kawan wani ..
dan cuba korang bayangkan wani dah nak masuk 3 minggu tak jejak kaki pegi mall ..
uuurgh !!! duit pun berkulat mana tak nya lepas paid day tak sempat nak jual !!
langsung tak pegii kedai ..
kat sini ada kedai runcit jee ..
non muslim punyaaa ...

sorii laa , sebab entri kali nii memang wani luahkan perasaan wanii ..
seperti entri yang sebelum2 nii , wani ada bagtau wani nak continue study ..
InsyaAllah next year wani continue study ..
tengah collect duit ! x mau susahkan mak ayah ..

k , laaa ..
ada masa waniii cerita lagii apa ada dalam hati yang selama ini wani pendam !!





2 comments:

  1. saya suka semnagat nak belajar dgn duit sendiri..keep it up

    ReplyDelete
  2. NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow

    ReplyDelete

ade oang membebel laaa ...:p