Wednesday, 9 May 2012

keja gilaaa :) sapa suruh ??

Assalammualaikum guys !

selamat hari IBU kepada ibu-ibu seluruh dunia .. wani sayang korang semua ! muahmuahmuah !
weyh , petang ni kitorang sanggup jalan dari kantin sana sampai pasar gara-gara nak pegi CC , online ..
siap peluh-peluh jalan dari ..
time jalan tadi , aku rasa macam punggung tinggal kat belakang .. mana taknya semakin hari aku semakin gemuk .. sengal ..
tambah-tambah sekarang dah kerja menghadap makanan .. konfem ah aku makan sentesa ..

oke , sekarang aku kat cc update blog ..
rindu tahap apa entahh ..
seriously aku rindu nak update blog .. tetapi malangnya aku tak dapat nak upload mana-mana gambar ..
mana taknya , online kat cc mana boleh cucuk mana-mana USB ..
sengal sangat-sangat kan ??

now , wani bekerja kat kantin ngan kazen-kazen aku yang memang gilaaa ..
hari ni dah masuk 3 hariii .. macam baru lagi kan ?
wani memang seronok kerja kat sini sebab tiap hari wani boleh lupakan segala masalah ..
tiap hari bergelak ketawa .. tiap ahri beronok-ronok .. hahahaha

aku update blog just nak bagitau yang aku sekarang ni dah tak babysitter ..
yeah ! aku sekarang merdeka .. berdiri di atas kaki sendiri ...
 buat keputusan dah tak tersekat-sekat .. tak perlu nak jalan sana sini semua orang lain yang kena hantar ...
dan aku pun dah hentikan pengambilan ubat kat farmasi .. sebab aku malas ... ubat lama tak termakan nak ambek ubat yang baruuu .. memang tak aaahhh ...
 k , aku nak out ..
nak kentut japp .. hahaha

bye ..
thanks reading :)


1 comment:

ade oang membebel laaa ...:p